Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
  • Certinvest Logo
  • Investitii Online Logo
  • Certinvest Life Logo
  • Investitii Online

Alexandru Voicu este propus pentru funcția de CEO SAI Certinvest

23 Mar Alexandru Voicu este propus pentru funcția de CEO SAI Certinvest

Primul asset manager independent din România, SAI Certinvest, îl propune pentru funcția de CEO pe Alexandru Voicu, dosarul de avizare fiind depus la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Începând cu data de 1 aprilie 2021, Horia Gustă, CEO SAI Certinvest, își va încheia mandatul, urmând ca atribuțiile sale să fie preluate intern până la autorizarea noului manager general. Certinvest îi mulțumește pentru anii dedicați companiei și îi urează succes în următoarea etapă a carierei sale.

Propunerea lui Alexandru Voicu în funcția de CEO SAI Certinvest se va reflecta și în strategia companiei, având în vedere contextul economic și social pe care îl tranzitează România și piața de capital, în general.

Alexandru Voicu: „Țin să îi mulțumesc lui Horia pentru toate eforturile depuse de-a lungul anilor. Mă simt onorat să accept cel mai înalt nivel de responsabilitate într-o nouă etapă pentru SAI Certinvest și piața de capital. Istoria pe care o avem în piață locală este de neînlocuit și avem foarte multe oportunități în față. Mă voi asigura că vom onora în continuare valorile fundamentale ale companiei (Inovație, Performanță, Dedicare, Transparență) și îi asigur pe investitori de întregul meu sprijin.”

Horia Gustă: „SAI Certinvest înseamnă pentru mine cea mai importantă parte a carierei. Am dedicat companiei  17 ani, perioadă în care am trăit niște experiențe extraordinare, alături de o echipă profesionistă și dedicată, trecând printr-o serie de promovări ce au dus la numirea mea în calitate de CEO SAI Certinvest. Decizia pe care am luat-o, de reconfigurare a traseului profesional, a fost o opțiune personală. Aș dori să le mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat aici, dar și investitorilor, partenerilor, care ne-au fost și ne sunt alături și ne creditează cu încredere. De asemenea, am convingerea că noua echipă managerială, construită pe valorile SAI Certinvest, va aduce o viziune inovatoare și o strategie de business prin care compania va continua să își consolideze poziția pe piața de capital.”

 

Despre SAI Certinvest

SAI Certinvest a fost înființată în anul 1994, fiind primul asset manager independent din România. Cei peste 10.000 de clienți ai săi au beneficiat de o gamă largă de soluții investiționale, diversificate pe clase de active. În prezent, SAI Certinvest activează pe piața investițiilor, având capital 100% românesc. Compania are în administrare 6 fonduri deschise de investiții, 3 fonduri de investiții alternative, o platformă de investiții online (www.investonline.ro) și 200 de portofolii administrate privat. Vă invităm, pentru mai multe informații, să vizitați pagina noastră de internet, www.certinvest.ro.

 

Pentru informații suplimentare o puteți contacta pe Monica Eftimiu, Manager Marketing și Comunicare SAI Certinvest, la numărul de telefon 0723 678 280 sau pe email, la adresa monica.eftimiu@certinvest.ro.