Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii.

Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
  • Certinvest Logo
  • Investitii Online Logo
  • Certinvest Pensii Logo
  • Certinvest Life Logo
  • Investitii Online
  • Pensia Mea Online

Comunicate de presa

Sunteți jurnalist și doriți să luați legătura cu Certinvest? Puteți discuta cu Corina Cojocaru, Manager Marketing & Vânzări, la 021 203 14 15 sau [email protected]

15 Dec Program de sărbători 2016

SAI CERTINVEST SA anunta pe aceasta cale investitorii Fondurilor Deschise de Investitii CERTINVEST PRUDENT, CERTINVEST DINAMIC, CERTINVEST TEZAUR, CERTINVEST OBLIGATIUNI, CERTINVEST XT INDEX, CERTINVEST BET FI INDEX, CERTINVEST BET INDEX, ca in perioada 27.12.2016 – 31.12.2016 se suspenda operatiunile de adeziune si de rascumparare cu...

Read More

21 Jul 18 iulie 2014

ASF a aprobat noua structură de management a SAI Certinvest. Compania va fi condusă de o echipă de trei directori, formată din Horia Gustă, Daniela Vasile și Radu Buzea. De asemenea, în noua formulă de organizare operațiunile vor fi gestionate de un Consiliu de Administraţie care va fi format din Horia Gustă, Adrian Stanciu şi Dragoş Cabat.
Citeşte comunicatul de presă
Read More

21 Jul 2 mai 2014

SAI Certinvest SA a decis să prelungească cu încă un an, până pe 30 aprilie 2015, promoția prin care oferă investitorilor facilitatea de a realiza operațiuni de adeziune si de răscumpărare în/din fondurile de investiții legate de indici (Certinvest BET Index, Certinvest XT Index, și Certinvest BET-Fi Index) fără a plăti comisioane de adeziune sau de răscumpărare. Promoția intrase în vigoare în 7 noiembrie 2013 și ar fi trebuit să se încheie pe 30 aprilie 2014.
Citeşte comunicatul de presă
Read More

21 Jul 8 ianuarie 2014

Certinvest anunță că va prelua activitatea de administrare a fondului KD Maximus de la KD Investments România, aceștia depunând deja la Autoritatea de Supraveghere Financiară o cerere în vederea acordării avizului cu privire la înlocuirea societății de administrare a investițiilor care administrează fondul KD Maximus cu SAI Certinvest SA.
Citeşte comunicatul de presă
Read More