Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
  • Certinvest Logo
  • Investitii Online Logo
  • Certinvest Life Logo
  • Investitii Online

Certinvest

Certinvest este primul administrator de fonduri independent din România, lansat în urmă cu 27 de ani și care deservește în prezent peste 10. 000 de clienți.

Misiunea Certinvest este de a construi, cu pasiune și onestitate, parteneriate pentru viitor. Încrederea, înțelegerea și inovația determină valoarea soluțiilor financiare oferite.

Abordăm solicitarile dumneavoastră într-o manieră integrată, luând în calcul nu numai nevoile dumneavoastră actuale, ci și ale familiei pe care o susțineți, gândindu-ne atât la prezent, cât și la viitor, astfel încât să vă oferim siguranță financiară completă.

Suntem alături de dumneavoastră în demersurile pe care le faceți pentru a vă asigura un viitor financiar mai bun și vă stăm la dispoziție pentru consiliere și exemple concrete, adaptate situației dumneavoastră.

Certinvest Societate de Administrare a Investițiilor SA – administreaza noua fonduri de investitii (sase fonduri deschise si trei fonduri de investitii alternative) si peste 200 de portofolii private, in numele a peste 10 000 de clienti, care ne-au incredintat peste 200 de milioane lei.

Vă stăm la dispoziție pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră financiare, și a găsi cele mai potrivite soluții pentru viitorul financiar al dumneavoastră și al familiei pe care o susțineți. Contactați-ne!

Despre Cerintele de transparenta in conformitate cu prevederile legale privind aplicarea principiilor de guvernanta corporativa de catre SAI Certinvest SA, va puteti informa aici.