Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
  • Certinvest Logo
  • Investitii Online Logo
  • Certinvest Life Logo
  • Investitii Online

Informare investitori

Stimați clienti,

 

Prin planul de măsuri de continuitate a activității implementat de SAI Certinvest SA, vă asigurăm de întregul nostru sprijin și în perioada următoare și vă informăm că ne vom îndeplini toate obligațiile contractuale ce ne revin, conform legislației în vigoare.

 

În continuare, operațiunile de subscriere / răscumpărare se vor realiza conform prospectelor de emisiune ale fondurilor administrate de SAI Certinvest SA și pot fi realizate prin mijloacele alternative cunoscute:

  • platforma de tranzacționare cu unități de fond investonline.ro,
  • numerele de telefon înregistrate (așa cum este menționat și în contractele cu operațiuni cu unități de fond), respectiv 021 203 14 30 sau 021 203 14 31.

 

Este important să știți că recomandarea folosirii canalelor alternative în această perioadă nu afectează derularea operațiunilor efectuate de investitorii SAI Certinvest.

 

Pentru orice alte informații pe care le veți considera necesare, vă stăm în continuare cu plăcere la dispoziție la numărul de telefon 021 203 14 00 sau pe email, la adresa office@certinvest.ro.

Pe măsură ce situația se va schimba, vom reveni cu alte mesaje actualizate.

 

Suntem convinși că un comportament echilibrat și responsabil ne ajută să depășim această situație critică și vă asigurăm de întregul nostru suport și de faptul că și în această perioadă vom trata cu maximă responsabilitate și diligență relația cu dumneavoastră.

Numai bine și vă mulțumim pentru înțelegere.

 

Echipa Certinvest