Certinvest BET Index

NU ȊŢI CREZI OCHILOR?

Record după record! Ȋn ultimii 20 de ani, indicele românesc BET a înregistrat randamente superioare faţă de S&P 500, FTSE 100, DAX sau Nikkei!

Investeşte acum în Certinvest BET Index, fond care replică în proporţie de minim 90% structura indicelui BET, format din cele mai lichide companii listate la Bursa de Valori Bucureşti.

Deschide cont online

Doresc mai multe informatii

Ce este un fond de Index?

Un fond de Index este un fond de investitii care urmareste evolutia unui indice bursier sau a unui cos de indici bursieri. Fondurile de index si-au castigat popularitatea atat in randul investitorilor incepatori cat si in cel al investitorilor profesionisti, datorita simplitatii lor: cumperi un singur produs (fondul index) fara sa fii nevoit sa cumperi toate actiunile individuale care alcatuiesc indicele bursier.

Fiecare bursa are un indice care reflecta valoarea si evolutia celor mai lichide companii listate la acea bursa. Astfel, la fel cum in Germania vorbim despre indicele DAX, in Marea Britanie despre indicele FTSE 100 sau in Statele Unite despre S&P 500, in Romania vorbim despre indicele BET, format din cele mai lichide companii listate la Bursa de Valori Bucuresti. Certinvest BET Index replica in proportie de minim 90% structura indicelui BET.

Certinvest BET Index

De ce sunt atat de populare fondurile de index?

Simplitate

Simplitate

Din zecile de optiuni disponibile pe piata, un fond de index este simplu de inteles si poate fi punctul de pornire in investitii

Cost

Cost1

Pentru ca sunt gestionate pasiv, fondurile de index au costuri de administrare uzual mai mici decat fondurile gestionate activ

Echilibru

Echilibru

Avand expunere si diversificare pe mai multe sectoare industriale, fondurile de index ofera, in general, riscuri mai scazute

Cat de simplu poti investi in Certinvest BET Index?

Prin MyInvestOnline poti investi sau rascumpara direct din confortul fotoliului tau, prin orice dispozitiv cu o conexiune Internet. Vei avea istoricul complet al investitiilor, valoarea la zi a plasamentelor, astfel incat esti permanent in control asupra portofoliului tau. Toate informatiile si tranzactiile sunt complet securizate, prin cele mai moderne tehnologii.

Deschide cont in cateva minute – fara deplasari, batai de cap sau drumuri pentru semnaturi.

Deschide cont online
InvestOnline

Siguranta. Transparenta. Incredere.

MyInvestOnline este prima platforma de tranzactionare online a fondurilor mutuale de pe piata locala, lansata inca din 2010. Platforma este administrata de SAI Certinvest SA, primul administrator independent de fonduri de investitii autorizat din Romania, cu aproape 3 decenii de operatiuni. Compania este inregistrata în registrul ASF nr. PJR05SAIR/400005/02.12.2003.

Trusted

Aceasta este o comunicare publicitară. Vă rugăm să consultati prospectul de emisiune şi Documentul cu Informatii Esentiale (DIE) înainte de a lua orice decizie finală de investiții. Documentele sunt disponibile gratuit, în limba română, la sediul SAI Certinvest și pe pagina de internet www.certinvest.ro. Performanțele anterioare nu prevăd profiturile viitoare. Investitia poate duce la o pierdere financiara, fara o garantie de recuperare a capitalului investit. Performantele viitoare fac obiectul impozitarii, in functie de situatia personala a fiecarui investitor.

Fondul deschis de investitii Certinvest Bet Index este autorizat de catre ASF prin Decizia nr. 849/2010, inscris cu nr. CSC06FDIR/400068/01.07.2010 in Registrul Public al ASF. Depozitarul fondului FDI Certinvest BET Index este Banca Comercială Romană SA (BCR). Fondul este administrat de SAI Certinvest SA, autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin Decizia nr. 4222/2003 si Atestat nr. 40/2017, înregistrată cu numărul PJR05SAIR/400005/2003 si nr. PJR071AFIA/400004/2017 în Registrul Public al ASF.

(c) 2023 SAI Certinvest SA. Toate drepturile rezervate   |   Cookie Policy   |   Data Privacy Policy