Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
  • Certinvest Logo
  • Investitii Online Logo
  • Certinvest Life Logo
  • Investitii Online

Planificarea financiara gandita

Atunci când alegem să nu ne pregătim, de fapt ne pregătim să eșuăm (By failing to prepare, you are preparing to fail) - Benjamin Franklin

Ca în orice demers pe care îl avem în vedere, planificarea este cheia succesului. Cu cât înțelegem mai bine ce implică dorințele noastre din viitor, cu atât putem să estimăm mai bine ce pași trebui să facem începând de astăzi pentru a ne asigura că dorințele noastre se vor concretiza.

Planificarea financiară este un ghid pentru îndeplinirea obiectivelor personale și familiale legate de deținerea unei locuințe, petrecerea unui număr de vacanțe anual, asigurarea unui fond pentru urgențe, retragerea din activitate la o anumită vârstă, etc. Este greu de imaginat un obiectiv pe care ni-l propunem, care să nu implice și o componentă financiară. De aceea, una dintre cele mai bune investiții pentru timpul personal este aceea de a analiza, sincer și obiectiv, unde dorim să ajungem și de ce avem nevoie pentru aceasta.

Pentru a vă veni în ajutor, Certinvest a conceput, pe baza experienței clienților cu care am stat de vorbă de-a lungul timpului, o serie de recomandări pentru cele mai frecvente nevoi exprimate de aceștia, în funcție de vârsta și etapa din viața profesională și familială.

În ce etapă vă încadrați?

La inceput de cariera
In plina dezvoltare
Anii maturitatii
Pregatit de schimbare
Relaxat la pensie

Desigur, fiecare dintre noi avem aspirații și obiective proprii, iar echipa Certinvest vă stă la dispoziție pentru a vă propune soluțiile potrivite situației dumneavoastră specifice.