INFOGRAFIC

3 strategii de investitii

pentru a-ti optimiza randamentul pe termen lung

In ultimii 30 de ani nu a existat un moment mai bun pentru a incepe sa investesti. Dupa luni de crestere accelerata, criza economica a corectat preturile. Instrumentele financiare sunt mai accesibile ca niciodata. Ti-am pregatit un infografic, cu cifre si exemple concrete, in care poti descoperi:

  • Ce ar fi daca ai investi doar banii pe care ii dai zilnic pe o cafea?
  • Cum te ajuta randamentul compus mai tarziu daca incepi acum?
  • Ce impact are diversificarea si in ce ar trebui sa te diversifici?

Doresc infograficul

Aceasta este o comunicare publicitară. Vă rugăm să consultati prospectul de emisiune şi Documentul cu Informatii Esentiale (DIE) înainte de a lua orice decizie finală de investiții. Documentele sunt disponibile gratuit, în limba română, la sediul SAI Certinvest și pe pagina de internet www.certinvest.ro. Performanțele anterioare nu prevăd profiturile viitoare. Investitia poate duce la o pierdere financiara, fara o garantie de recuperare a capitalului investit. Performantele viitoare fac obiectul impozitarii, in functie de situatia personala a fiecarui investitor.

SAI Certinvest SA este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin Decizia nr. 4222/2003 si Atestat nr. 40/2017, înregistrată cu numărul PJR05SAIR/400005/2003 si nr. PJR071AFIA/400004/2017 în Registrul Public al ASF.

(c) 2023 SAI Certinvest SA. Toate drepturile rezervate   |   Cookie Policy   |   Data Privacy Policy