Skip to main content

Bunastare financiara

Fiecare om are dreptul la bunastare financiara. Este ideea fundamentala care sta la baza viziunii, inovației si aspirațiilor noastre.

O istorie in care poti avea incredere

SAI Certinvest este primul administrator de fonduri independent autorizat din Romania, lansat in urma cu aproape 30 de ani, pentru a oferi clientilor alternative profitabile pentru economiile proprii. Cu misiunea de a ajuta oamenii sa isi atinga independenta financiara, SAI Certinvest se reinventeaza permanent pentru a ramane relevant intr-un viitor marcat de autenticitate si empatie.

Filozofia noastra de investitii are la baza analiza si selectia scenariilor cu cea mai ridicata probabilitate de a genera randamente superioare cu riscuri minime. Nu investim in active speculative, pe termen scurt. Investim in afaceri solide, care au un potențial economic real de crestere, pe termen mediu si lung, pentru a genera valoare si siguranta clientilor nostri.

Principiile noastre

Principiile dupa care ne ghidam definesc modul in care interactionam intre noi, cu clientii nostri, cu intreaga comunitate in care traim. Aceste principii reprezinta valorile noastre de baza in relatia cu investitorii, traite si imbratisate de fiecare dintre noi.

EXPERTIZA

Investim permanent in oameni, educatie si tehnologie pentru a intelege mai rapid nevoile clientilor, pentru a oferi solutii personalizate, pentru a usura accesul la noi produse investitionale.

TRANSPARENTA

Spunem ce facem si facem ce spunem. Nu ne ascundem in spatele unor texte sau cifre interpretabile. Suntem corecti cu clientii nostri si intre noi. Ne conducem afacerea simplu si clar, cu pasiune si dedicare.

Performanta SAI Certinvest

PERFORMANTA

Suntem onorati de increderea zecilor de mii de investitori. Expertiza managerilor de portofoliu s-a aflat in centrul modului in care am oferit performanta si am depasit asteptarile clientilor nostri.

O identitate emotionala puternica

De aproape trei decenii, zeci de mii de oameni ne-au oferit increderea de a-i calauzi spre un viitor financiar mai bun. Traim un puternic sentiment de responsabilitate in tot ceea ce facem – de la performanta portofoliilor pana la tehnologia pe care o punem la dispozitia investitorilor.

Prosperitate financiara pe termen lung

Ajutam oamenii sa investeasca pentru a-si consolida bunastarea si independenta financiara pentru tot restul vietii. Opteaza pentru o strategie de investitii echilibrata!

MAI MULT
Prosperitate financiara SAI Certinvest
Investitii diversificate SAI Certinvest

Acces rapid la fonduri de investitii

Facem investitiile accesibile prin intermediul tehnologiei. Acum poti investi mai rapid si simplu, direct prin intermediul platformei InvestOnline.

Deschide cont!

O viziune antreprenoriala unica

Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Eugen Voicu este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din Romania.

Fondator si acționar majoritar al SAI Certinvest, cel mai important administrator independent de fonduri din Romania, dl. Voicu a initiat si a condus mai multe afaceri in domeniul financiar.

De-a lungul timpului, a detinut functia de Secretar General al Uniunii Nationale a Societatilor de Leasing din Romania, Vicepresedinte al Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament Colectiv, Membru al Consiliului Director al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania, Membru al Consiliului Director al Asociatiei Administratorilor de Fonduri din Romania, fiind si membru al retelei Romanian Business Leaders.

Misiune

Oferim clientilor posibilitatea de a-si maximiza independenta financiara in fiecare etapa a vietii, prin accesul simplu si transparent la produse de investitii de top, aplicand cel mai inalt nivel de etica si standarde profesionale.

Viziune

Vom deveni cel mai respectat partener din Romania pentru administrarea investitiilor.
Un etalon pentru piata serviciilor financiare.

Valori

Valorile descriu cine ne propunem sa fim in fiecare zi.
Le consideram principii directoare pentru comportamentul nostru, care stau la baza a tot ceea ce facem.

Integritate
Meritocratie
Respect
Echipa
Autenticitate
Curiozitate

Consiliul de administratie

Presedinte

Dragos Cabat

Cu o afiliere puternică la cea mai relevantă organizație pentru profesioniștii din industria administrării de active, CFA (fost Președinte și actual vice-președinte CFA România), Dragoș Cabat oferă echipei SAI Certinvest expertiză de top în domeniul analizei financiare și macroeconomiei.
Membru

Andrei Benghea Malaies

Absolvent al FABIZ la ASE București secția engleză, Andrei Gabriel Benghea Mălăieș dovedește o expertiză solidă pe segmentul managementului strategic și finanțelor. Andrei deține un MBA la INSEAD Franța și Singapore în 2010.

Experiența de peste 10 ani în consultanță (McKinsey, Oliver Wyman si EY), dar și în zona managementului executiv în companii din segmentul energetic (Transelectrica) sau poziții în board-ul unor companii de stat (Transelectrica, CFR Călători etc), precum și experiența antreprenorială îl recomandă pentru a se alătura echipei Certinvest. Andrei deține în prezent rolul de CFO al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM.

Membru

Sorin-Petre Nae

Licențiat în Asigurări Internaționale, Sorin Nae a condus timp de peste 15 ani activitățile de vânzări și management în companii precum Aviva, Allianz Tiriac, ING Asigurări, deținând funcții cheie – Director de Vânzări, Regional Manager, Director la Direcția Asigurări de Viață și Sănătate din cadrul Astra Asigurări – având o experiență relevantă atât în dezvoltarea și coordonarea echipelor de vânzări, cât și în administrarea portofoliului de clienți.
Această bogată expertiză este completată începând din anul 2016 de activități de brokeraj în domeniul asigurărilor, investițiilor și pensiilor oferite de companiile de asigurări.

Echipa de management

Alexandru Voicu SAI Certinvest
CEO

Alexandru Voicu

Alexandru vine cu o experiență de peste 13 ani în piețele de capital, fiind specializat pe gestiunea riscului și a investițiilor. El a ocupat pozițiile de director de dezvoltare educațională și a condus institutul de cercetare pentru PRMIA (The Professional Risk Managers’ International Association). Activitatea sa profesională este completată și prin experiența avută ca manager de portofoliu la SAI Certinvest, administrator de risc la Certinvest Pensii SAFPF si advisor pentru start-upuri in deep-tech.

Alexandru Voicu are un masterat în gestiunea investițiilor la ICMA Center, Henley Business School, Reading University si este absolvent al Institutului de Studii Economice UBB Cluj, secția Finanțe-Bănci.

Alina Huidumac SAI Certinvest
Deputy CEO

Alina Huidumac

Alina Huidumac are o experiență de peste 11 ani pe piața de capital (asigurări de viață, pensii facultative, investiții), a ocupat poziții de middle și top management, care i-au permis dezvoltarea de abilități remarcabile de leadership.  În cadrul SAI Certinvest, ultimele funcții deținute au fost administrator de risc si director portofolii private.

Este licențiată a Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de valori din cadrul ASE, are o diplomă de master în audit financiar și consiliere, în cadrul Facultății de contabilitate și informatică de gestiune și este certificată consultant investiții.

Conformitate

Functia de Ofiter de Conformitate este ocupata de doamna Ancuta Popescu, autorizata conform Autorizatiei nr. 92/23.06.2022, inscrisa in Registrul Public ASF cu nr. PFR 14 RCCO/400023. Corespondenta cu Departamentul Conformitate se face la adresa [email protected].

SAI Certinvest SA, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Strada Buzesti nr. 75-77, etaj 10, autorizata initial de CNVM prin Decizia nr.138/06.09.1995, reautorizata ca societate de administrare a investitiilor prin Decizia nr. 4222/02.12.2003 si Decizia nr.333/30.01.2006; inregistrata in calitate de administrator de fonduri de investitii alternative prin Atestatul ASF nr. 40/21.12.2017, inregistrata in registrul ASF sub nr. PJR05SAIR/400005/02.12.2003 si nr. PJR07.1AFIAI/400004/21.12.2017.

Numar Registrul Comertului: J40/16855/94   |   Cod Unic Inregistrare Fiscala: 6175133
Capital social subscris si varsat: 10.054.322,56 Lei.

Documente SAI Certinvest SA

Ai o intrebare? Suntem aici sa te ajutam!