Skip to main content

Cum sa investesti

Iti punem la dispozitie InvestOnline, prima platforma din Romania destinata subscrierilor si rascumpararilor online in fonduri administrate de investitii

Pasi de adeziune

Ai doua variante simple si rapide pentru a investi in fondurile administrate de SAI Certinvest

100% digital, in zece minute

Completezi online formularul de deschidere cont.

Incarci copia actului de identitate si un extras de cont bancar.

Iti confirmi identitatea cu un selfie.

Semnezi contractul online.

Primesti pe e-mail confirmarea validarii contului.

Direct la sediul SAI CERTINVEST

Vii la sediul Certinvest, de luni pana vineri, in intervalul 09.00 – 17.00, de preferat cu programare prealabila, pentru operativitate si eficienta.

Completezi Formularul de adeziune si Formularul de subscriere pentru fondul de investitii la care doresti sa devii investitor.

Efectuezi transferul bancar corespunzator sumei mentionate in Formularul de subscriere, in contul colector al fondului de investitii selectat.

Prima subscriere

Pentru a deveni investitor la un fond de investitii, trebuie sa achizitionezi la prima subscriere cel putin o unitate de fond (VUAN). Valoarea VUAN-ului este calculata zilnic si este afisata in pagina fiecarui fond. Ulterior, poti investi sau rascumpara oricand doresti, partial sau total, suma dorita.

Transparenta SAI Certinvest

Economisire automata

Salveaza timp pretios printr-un plan de economisire automata. Stabilește suma, frecventa si data, in functie de veniturile si nevoile tale. Ai la dispozitie un program de direct debit, care colecteaza sumele pe care le stabilesti tu, in fondurile in care doresti sa investesti.

INVESTONLINE

FOLOSESTE PUTEREA TEHNOLOGIEI

Cu InvestOnline poti investi, rascumpara, transfera dintr-un fond in alt fond sau iti poti diversifica portofoliul de investiii, direct din confortul fotoliului tau, prin orice dispozitiv cu o conexiune Internet. Mai mult, vezi istoricul complet al tranzactiilor tale si valoarea la zi a plasamentelor, astfel incat iti poti optimiza randamentul in conditii de volatilitate a pietelor.

Deschide cont in cateva minute - fara deplasari, batai de cap sau drumuri pentru semnaturi.

INVESTESTE

Abonare newsletter

Aboneaza-te si vei primi cele mai recente informatii despre evolutia pietelor de capital locale si internationale, modificari legislative, continut educational si analize sectoriale.

Ai o intrebare? Suntem aici sa te ajutam!