Skip to main content

De ce sa investesti

Ce ar trebui sa stii inainte de a investi intr-un fond de investitii, care sunt avantajele fata de investitiile in alte produse si ce riscuri iti asumi?

Accesibilitate

Ai acces la piata de capital si financiara cu un efort minim de analiza a informatiilor, fara a fi necesara o expertiza investitionala. Suma minima pentru a deveni investitor este contravaloarea unei unitati de fond (VUAN).

Certinvest Lichiditate

Lichiditate

Poti depune sau retrage oricand sume din fond, fata de o investiție directă unde, in functie de instrumentele financiare alese, exista un grad mai mic sau mai mare de lichiditate a investitiei.

Randament

Fondurile deschise de investitii pot oferi randamente superioare comparativ cu alte instrumente financiare. Randamentul este direct corelat cu politica de investitii a fiecarui tip de fond si cu riscul aferent acestuia.

Expertiza SAI Certinvest

Expertiza

SAI Certinvest este primul administrator independent de fonduri din Romania, cu aproape 30 de ani de operatiuni pe pietele financiare si de capital. Beneficiezi de o echipa de profesionisti care monitorizeaza permanent plasamentele si oportunitatile de plasament.

Simplitate

Poti investi sau rascumpara simplu si rapid, oricand si de oriunde, prin orice dispozitiv conectat la Internet. SAI Certinvest iti pune la dispozitie platforma digitala de investitii, InvestOnline.ro

Simplitate SAI Certinvest
Transparenta SAI Certinvest

Transparenta

Poti urmari oricand, din orice loc, evolutia activului net, poti analiza caracteristicile fondurilor si structura plasamentelor efectuate de acestea, poti vedea online istoricul tuturor tranzactiilor tale si valoarea la zi a plasamentelor.

Diversificare

Ai acces la plasamente diversificate, echilibrate, in scopul minimizarii fluctuatiilor. Un portofoliu diversificat obtine de obicei rezultate mai bune pe termen lung, in conditii de risc mai mic, decat o investitie intr-un singur instrument financiar.

Diversificare SAI Certinvest
Conformitate SAI Certinvest

Reglementare

Fondurile de investitii opereaza intr-un domeniu strict reglementat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF). ASF are rol de asigurare a stabilitatii financiare non-bancare prin reglementare si supraveghere permanenta.

Iti recomandam o strategie echilibrata

Dezvolta o strategie calibrata cu nevoile tale financiare, cu orizontul de timp dorit si cu riscul tau investitional. Suntem bucurosi sa oferim o gama variata de unitati de fond, bazate pe structuri investitionale diferite si grade de risc variate, astfel incat sa putem raspunde si celor mai exigente cerinte in dezvoltarea unui portofoliu diversificat.
Mai mult

Abonare newsletter

Aboneaza-te si vei primi cele mai recente informatii despre evolutia pietelor de capital locale si internationale, modificari legislative, continut educational si analize sectoriale.