INFOGRAFIC

3 strategii de investitii

pentru a beneficia de puterea extraordinara a dobanzii compuse

Dobanda compusa este cea mai importanta si puternica idee din domeniul finantelor personale. Dobanda compusa este considerata, pe buna dreptate, a opta minune a lumii. Ti-am pregatit un infografic, cu cifre si exemple concrete, in care poti descoperi:

  • Ce se intampla daca iti retragi randamentul pe masura ce il castigi?
  • Ce impact are frecventa investitiilor in efectul cresterii compuse?
  • Ce diferenta face momentul in care te apuci de investitii?

Doresc infograficul

Aceasta este o comunicare publicitară. Vă rugăm să consultati prospectul de emisiune şi Documentul cu Informatii Esentiale (DIE) înainte de a lua orice decizie finală de investiții. Documentele sunt disponibile gratuit, în limba română, la sediul SAI Certinvest și pe pagina de internet www.certinvest.ro. Performanțele anterioare nu prevăd profiturile viitoare. Investitia poate duce la o pierdere financiara, fara o garantie de recuperare a capitalului investit. Performantele viitoare fac obiectul impozitarii, in functie de situatia personala a fiecarui investitor.

SAI Certinvest SA este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin Decizia nr. 4222/2003 si Atestat nr. 40/2017, înregistrată cu numărul PJR05SAIR/400005/2003 si nr. PJR071AFIA/400004/2017 în Registrul Public al ASF.

(c) 2023 SAI Certinvest SA. Toate drepturile rezervate   |   Cookie Policy   |   Data Privacy Policy