Certinvest
TARGET 2035

Investeste rapid si simplu intr-un fond de investitii care se rebalanseaza automat in functie de nevoile tale si care iti poate oferi un viitor mai bun.

Deschide cont online

Doresc mai multe informatii

Target Date Fund

Ce este si cum iti poate imbogati viata?

Target date funds (TDF) sunt produse financiare populare in afara Romaniei, in special in randul persoanelor care cauta optiuni pentru a-si asigura venituri viitoare suplimentare la varsta pensionarii. Un TDF este un fond mutual care investeste intr-un portofoliu diversificat de actiuni, obligatiuni si alte active, cu un orizont de timp predefinit (data tinta) de retragere din fond a investitorului. Alocarea activelor fondului se modifica in timp, devenind mai conservatoare pe masura ce se apropie orizontul de timp prestabilit al fondului, pentru a raspunde scaderii apetitului la risc al investitorilor pe masura ce timpul trece.

In cazul in care iti doresti o metoda simpla de investitii pe termen lung, cu alocare automata si diversificata a portofoliului pe active locale si internationale, dar si cu pastrarea avantajelor lichiditatii si a mentinerii costurilor de tranzactionare la cote minime, atunci aceste produse ar putea fi potrivite pentru tine.

Certinvest TARGET 2035

De ce sa alegi un Target Date Fund?

Simplitate

Investitia intr-un Target Date Fund este usor de inteles, pentru ca orizontul de timp este inclus in numele fondului si alocarea pe diverse clase se modifica automat, fara nicio interventie din partea ta.

Diversificare

Investitia ta este diversificata intr-un mix de instrumente financiare (actiuni, obligatiuni si alte active) pentru a reduce riscul volatilitatii si pentru a maximiza randamentul potential.

Inteligenta

Managementul fondului are peste 10 ani de experienta investitionala si ghideaza strategia de alocare a activelor pentru a incadra randamentele in obiectivele asumate si pentru a reduce riscurile.

Autopilotare

Ponderea de alocare pe clase de active se balanseaza automat pe masura ce se apropie data tinta, fara impact operational sau de costuri asupra investitorilor in fond.

Cat de simplu poti investi in produsele Certinvest TARGET?

Prin platforma InvestOnline poti investi sau rascumpara direct din confortul fotoliului tau, prin orice dispozitiv cu o conexiune Internet. Vei avea istoricul complet al investitiilor, valoarea la zi a plasamentelor, astfel incat esti permanent in control asupra portofoliului tau. Toate informatiile si tranzactiile sunt complet securizate, prin cele mai moderne tehnologii. Comisioanele de subscriere si rascumparare sunt 0.

Deschide chiar acum cont in cateva minute – fara deplasari, batai de cap sau drumuri pentru semnaturi.

Deschide cont online
Investeste in Certinvest Target 2035

Siguranta. Transparenta. Incredere.

MyInvestOnline este prima platforma de tranzactionare online a fondurilor mutuale de pe piata locala, lansata inca din 2010. Platforma este administrata de SAI Certinvest SA, primul administrator independent de fonduri de investitii autorizat din Romania, cu aproape 3 decenii de operatiuni. Compania este inregistrata în registrul ASF nr. PJR05SAIR/400005/02.12.2003.

Aceasta este o comunicare publicitară. Vă rugăm să consultati prospectul de emisiune şi Documentul cu Informatii Esentiale (DIE) înainte de a lua orice decizie finală de investiții. Documentele sunt disponibile gratuit, în limba română, la sediul SAI Certinvest și pe pagina de internet www.certinvest.ro. Performanțele anterioare nu prevăd profiturile viitoare. Investitia poate duce la o pierdere financiara, fara o garantie de recuperare a capitalului investit. Performantele viitoare fac obiectul impozitarii, in functie de situatia personala a fiecarui investitor.

Fondul deschis de investitii Certinvest Bet Index este autorizat de catre ASF prin Decizia nr. 849/2010, inscris cu nr. CSC06FDIR/400068/01.07.2010 in Registrul Public al ASF. Depozitarul fondului FDI Certinvest BET Index este Banca Comercială Romană SA (BCR). Fondul este administrat de SAI Certinvest SA, autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin Decizia nr. 4222/2003 si Atestat nr. 40/2017, înregistrată cu numărul PJR05SAIR/400005/2003 si nr. PJR071AFIA/400004/2017 în Registrul Public al ASF.

(c) 2023 SAI Certinvest SA. Toate drepturile rezervate   |   Cookie Policy   |   Data Privacy Policy