Skip to main content

Fond Deschis de Investiții

Certinvest Hot Stocks

Deschide Cont Online

FDI Certinvest Hot Stocks se concentrează pe investiții în companii care se bucură de o atenție deosebită și care prezintă potențial de a revoluționa sectoarele în care activează. Cu o strategie de investiții dinamică, orientată spre identificarea și captarea potențialului de creștere, fondul investește în companii cu potențial disruptiv, cât și în giganți precum Nvidia, Amazon, Alphabet, Tesla sau Netflix.

Alocând 95% din active în acțiuni, iar restul activelor în depozite, instrumente cu venit fix, FDI Certinvest Hot Stocks rămâne flexibil pentru a se adapta la fluctuațiile pieței și oportunitățile emergente. Strategia de investiții a fondului oferă investitorilor acces la un portofoliu diversificat, explorând piețe bursiere globale de renume, precum New York Stock Exchange și Nasdaq.

Cum funcționează FDI Certinvest Hot Stocks

FDI Certinvest Hot Stocks este construit pe o strategie de investiții agilă, orientată către identificarea și capitalizarea companiilor inovatoare cu potențial ridicat de creștere.

Analiza și selecția acțiunilor
Analiza și selecția acțiunilor

Experții noștri analizează performanța financiară a companiilor, modelele de creștere și potențialul lor disruptiv. Evaluăm tendințele prețurilor acțiunilor și indicatorii de piață pentru a identifica momentele optime de intrare sau ieșire.

Selecția sectoarelor de investiții
Selecția sectoarelor de investiții

Evaluăm condițiile macroeconomice globale pentru a identifica sectoarele cu cel mai mare potențial de creștere. Selecționăm teme de investiții actuale, cum ar fi tehnologia, biotehnologia sau energia regenerabilă, pe baza tendințelor de piață și inovații.

Simplitate
Construirea și diversificarea portofoliului

Distribuim investițiile într-un mod echilibrat între diferite companii, sectoare și arii geografice pentru a reduce riscul și a maximiza potențialul de creștere. Portofoliul este revizuit constant pentru a asigura alinierea cu obiectivele fondului și pentru a răspunde schimbărilor de pe piață.

Gestiunea activa a portofoliului
Gestiunea activa a portofoliului

Aceasta implică adesea o cercetare intensivă, monitorizarea constantă a piețelor și a activelor și luarea deciziilor de investiții active pentru a profita de oportunități și pentru a minimiza riscurile.

Monitorizarea performanței
Monitorizarea performanței

Performanța fondului este monitorizată în mod regulat, evaluând contribuția fiecărei investiții la randamentul total.

Completează formularul alăturat pentru a primi informații exclusive și detalii despre cum poți participa la fondul ce redefinește investițiile în inovație. Descoperă companiile care schimbă lumea și învestește in creșterea lor.

Doresc mai multe informații

Cât de simplu poți investi în FDI Certinvest Hot Stocks?

Prin MyInvestOnline poți investi sau răscumpăra direct din confortul fotoliului tău, prin orice dispozitiv cu o conexiune la Internet. Vei avea istoricul complet al investițiilor și valoarea la zi a plasamentelor, astfel încât ești permanent în control asupra portofoliului tău. Toate informațiile și tranzacțiile sunt complet securizate, prin cele mai moderne tehnologii.

Deschide cont în câteva minute – fără deplasări, bătăi de cap sau drumuri pentru semnături.

Deschide Cont Online
InvestOnline_Iphone

Întrebări Frecvente (FAQ)

Ce este Fondul de Investiții Certinvest Hot Stocks?

FDI Certinvest Hot Stocks este un fond de investiții care se concentrează pe acțiuni ale companiilor inovatoare cu un potențial ridicat de creștere. Fondul investește în sectoare dinamice precum tehnologia, biotehnologia și energia regenerabilă, oferind investitorilor acces la oportunitățile de pe piețele globale.

Cine poate investi în FDI Certinvest Hot Stocks?

Fie că sunteți un investitor individual sau o persoana juridică, Certinvest Hot Stocks se adreseaza tuturor investitorilor interesați de diversificarea portofoliului cu acțiuni ale companiilor globale, cu perspective de crestere.

Care sunt beneficiile investiției în Certinvest Hot Stocks?

Gestiunea activă și strategia de diversificare a riscurilor sunt concepute pentru a maximiza randamentele și pentru a proteja investiția. Fondul oferă acces la un portofoliu diversificat de companii globale cu potențial de creștere ridicat. Fondul urmărește tendințele emergente și inovatoare, oferind oportunități de apreciere a capitalului pe termen lung.

Cum este gestionat fondul și care este strategia de investiții?

Procesul de investiții începe cu selecția acțiunilor dintr-un univers larg de companii tranzacționate la nivel global, urmând analiza macroeconomică și cantitativă a tendințelor și sectoarelor economice. Alocarea strategică și diversificarea portofoliului sunt ajustate constant pentru a răspunde dinamic condițiilor de piață.

Ce riscuri implică investiția în acest fond?

Ca orice altă investiție, Certinvest Hot Stocks implică un anumit nivel de risc, inclusiv volatilitatea pieței și fluctuațiile prețurilor acțiunilor. Fondul urmărește să minimizeze riscurile prin diversificarea portofoliului și monitorizarea constantă a performanței. Este important pentru investitori să își evalueze apetitul pentru risc și să consulte toate informatiile puse la dispozitie pe website-ul nostru înainte de a investi.

Cum pot investi în FDI Certinvest Hot Stocks?

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati privind lansarea FDI Certinvest Hot Stocks, puteți începe prin a vă înregistra in platforma investonline.ro utilizând formularul de pe pagina noastră.

Există un minim de investiție pentru a participa la fond?

În ziua lansării fondului investiția minima este de 10 EUR. Ulterior puteți investi orice sumă dacă dețineți minimum o unitate de fond sau, dacă sunteți la prima subscriere în acest fond, condiția este să achiziționați minimum o unitate de fond.

Aceasta este o comunicare publicitară. Vă rugăm să consultati Prospectul de Emisiune şi Documentul cu Informatii Esentiale (DIE) înainte de a lua orice decizie finală de investiții. Documentele sunt disponibile gratuit, in limba romana, la sediul SAI Certinvest si pe pagina de internet www.certinvest.ro. Performantele anterioare nu prevad profiturile viitoare. Investitia poate duce la o pierdere financiara, fara o garantie de recuperare a capitalului investit. Performantele viitoare fac obiectul impozitarii, in functie de situatia personala a fiecarui investitor.

Fondul deschis de investiții Certinvest Hot Stocks este autorizat de către ASF prin Autorizatia nr. 27/21.02.2024, înscris în Registrul Public al ASF cu nr. CSC06FDIR/400131. Depozitarul fondului este BCR SA. Fondul este administrat de SAI Certinvest SA, autorizată de ASF prin Decizia nr. 4222/2003 si Atestat nr. 40/2017,  înregistrată cu nr. PJR05SAIR/400005/2003 si PJR071AFIA/400004/2017 în Registrul Public al ASF.