Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
  • Certinvest Logo
  • Investitii Online Logo
  • Certinvest Life Logo
  • Investitii Online

Echipa Certinvest

De-a lungul timpului, am atras și am format o echipă de profesioniști, astfel încât dumneavoastră să aveți interlocutori de calitate, capabili să asculte și să vă înțeleagă nevoile și să vă propună soluțiile cu adevărat potrivite.

Avem patru valori de bază, care ne inspiră și ne ajută să progresăm:

INOVATIE

Construim permanent produse noi. Anticipam nevoile clientilor si le incorporam in oferte care sa insemne solutii mereu mai bune si un acces la ele mereu mai usor.

PERFORMANTA

Randamentul financiar este obiectivul nostru principal. Dorinta de a fi mai buni ne face sa evoluam. Avem o istorie de succes si nu intentionam sa o intrerupem.

TRANSPARENTA

Spunem ce facem si facem ce spunem. Iar acest lucru este verificabil oricand, de catre orice client. Nu ne ascundem in spatele unor texte sau cifre incalcite si interpretabile. Ne place sa fim corecti cu clientii nostri si intre noi si preferam sa ne conducem business-ul simplu si clar.

DEDICARE

Cand ascultam dorintele si planurile unui client, o facem cu un singur scop in minte – sa gasim cele mai bune solutii pentru el. Aceasta necesita timp, imaginatie si perseverenta, dar credem ca merita, atat timp cat clientul simte ca el este scopul nostru.

valori

Aflați cine se ocupă de transmiterea viziunii și valorilor Certinvest în rândul membrilor echipei Investitii.