Skip to main content

Fonduri de investiții

Care cresc odată cu tine

Deschide Cont Online

Doresc mai multe informații

Ce sunt fondurile de investiții?

Fondurile de investiții sunt instrumente de plasament colectiv care adună capital de la mai mulți investitori pentru a investi într-o diversitate de instrumente financiare (ex. acțiuni, obligațiuni, și alte active), sub îndrumarea unui asset manager profesionist.

Fiecare fond vine cu o strategie distinctă, gândită pentru a răspunde diferitelor obiective și niveluri de toleranță la risc ale investitorilor. Aceste fonduri sunt concepute pentru investitorii care preferă să își încredințeze resursele unui asset manager, pentru a beneficia de expertiză în diversificarea și gestionarea portofoliului lor de investiții.

Fond de investitii

Fonduri de Investiții

FDI Certinvest BET Index

Reproduce structura indicelui BET de la BVB

Fondul investește în cele mai lichide companii tranzacționate la Bursa de Valori București, urmărind corelarea în proporție de minimum 90% cu structura indicelui BET.

FIA Certinvest Target 2035

Un fond cu dată țintă

Trece treptat de la o expunere inițială de 70% în acțiuni și fonduri de acțiuni la un profil mai conservator, pe măsură ce data țintă se apropie, reducând volatilitatea și pierderile potențiale ale portofoliului.

FIA Certinvest Target 2045

Un fond cu dată țintă

Trece treptat de la o expunere inițială de 95% în acțiuni și fonduri de acțiuni la un profil mai conservator, pe măsură ce data țintă se apropie, reducând volatilitatea și pierderile potențiale ale portofoliului.

VUAN illustration

Cum pot deveni investitor?

Pentru a începe, trebuie să cumperi cel puțin o unitate de fond, la prima ta subscriere . Prețul unităților de fond (cunoscut sub numele de VUAN) este calculat zilnic și reflectă nu doar performanța fondului, ci și abilitatea echipei de administrare în realizarea plasamentelor. Administratorul  oferă publicului un prospect și rapoarte periodice care evidențiază activitatea și performanța fondului ,  asigurand un nivel înalt de transparență și oferindu-ți controlul deplin asupra investițiilor tale.

De ce să investești?

Administrare profesională

Administrare profesionista

Investitorii beneficiază de cunoștințele și experiența unui asset manager profesionist, care supraveghează fondul și ia decizii informate pentru a naviga prin complexitățile pieței de capital.

Risc redus

Risc Redus

Prin diversificarea investiției, fondurile de investiții dispersează riscurile, oferind o stabilitate sporită investitorilor lor – fiecare risc este compartimentat și gestionat cu atenție.

Lichiditate

Cost1

Fondurile deschise de investiții asigură o lichiditate crescută, unitățile de fond fiind răscumpărate continuu, ceea ce permite investitorilor să acceseze capitalul rapid. În cazul fondurilor alternative, poți retrage sume oricând, conform perioadelor de răscumpărare menționate în documentele fondului.

Cât de simplu poți investi?

Prin MyInvestOnline poți investi sau răscumpăra direct din confortul fotoliului tău, prin orice dispozitiv cu o conexiune la Internet. Vei avea istoricul complet al investițiilor și valoarea la zi a plasamentelor, astfel încât ești permanent în control asupra portofoliului tău. Toate informațiile și tranzacțiile sunt complet securizate, prin cele mai moderne tehnologii.

Deschide cont în câteva minute – fără deplasări, bătăi de cap sau drumuri pentru semnături.

Deschide Cont Online
InvestOnline_Iphone

Siguranță. Transparență. Încredere.

MyInvestOnline este prima platformă de tranzacționare online a fondurilor mutuale de pe piața locală, lansată încă din 2010. Platforma este administrată de SAI Certinvest SA, primul administrator independent de fonduri de investiții autorizat din România, cu aproape 3 decenii de operațiuni. Compania este înregistrată în registrul ASF nr. PJR05SAIR/400005/02.12.2003.

Trusted

Aceasta este o comunicare publicitara. Va rugam sa consultati documentele de emisiune ale fondurilor inainte de a lua orice decizie finala de investitii. Documentele sunt disponibile si pe pagina de internet www.certinvest.ro. Performantele anterioare nu prevad profiturile viitoare. Investitia poate duce la o pierdere financiara, fara o garantie de recuperare a capitalului investit. Performantele viitoare fac obiectul impozitarii, in functie de situatia personala a fiecarui investitor.