Skip to main content

SAI Certinvest anunta o crestere cu 26% a resurselor umane comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si o noua strategie de personal, centrata pe crearea unei culturi organizationale care pune pe primul loc cel mai de pret capital al companiei, oamenii.

Sorina Butea, un profesionist cu peste 13 ani de experienta in resurse umane in diverse corporatii multinationale, cum ar fi Ulker sau AmRest/Starbucks, a preluat strategia de dezvoltare a capitalului uman din rolul de Head of People, in luna mai 2022. Pana in prezent, organizatia a trecut printr-un proces complet de redefinire a strategiei, misiunii si valorilor, de implementare a indicatorilor de performanta financiari si non-financiari, de identificare a nevoilor de atragere si dezvoltare a talentelor in cadrul companiei. Peste 700 de ore de training de leadership, comunicare, feedback, dar si sesiuni de dezvoltare personala, au fost investite in dezvoltarea capitalului uman.

Consolidarea structurii de personal a presupus atat reorganizarea functiilor existente de back-office, investitii, financiar-contabilitate, conformitate, cat si o regandire a atributiilor functiilor de vanzari, marketing, tehnologie, strategie de business si resurse umane.

“Echipa este cel mai important asset, si daca ne uitam la drumul pe care ni l-am propus, suntem inca la inceput. Evolutia pozitiva de care ne bucuram astazi este rezultatul muncii pasionate de zi de zi a tuturor. Rolul meu este de a-i ajuta si motiva sa devina mai buni si mai performanti in ceea ce fac, si impreuna sa devenim tot mai relevanti intr-o industrie atat de competitiva.“ a declarat Sorina Butea, Head of People SAI Certinvest.

SAI Certinvest a inregistrat o crestere de 492% a numarului de conturi noi deschise in platforma InvestOnline.ro in primul trimestru al anului 2023 fata de ultimul trimestru al anului trecut, si o crestere de 631% a numarului de depuneri in fondurile deschise de investitii administrate de societate, comparativ cu ultimul trimestru din 2022. Cresterea interesului fata de oferta SAI Certinvest s-a materializat intr-o majorare cu 14.6% in valoarea totala a activelor administrate de societate la sfarsitul lunii martie 2023, comparativ cu luna decembrie 2022.

Articol publicat pe 04 mai 2023

Informațiile cuprinse în prezentul articol sunt cu caracter informativ și prezintă opinii personale ale autorului. Opiniile prezentate în cadrul articolului nu reprezintă o consiliere financiară personalizată cu privire la investiții sau consiliere fiscală/juridică. Vă rugăm să consultati prospectul de emisiune şi Documentul cu Informatii Esentiale (DIE) înainte de a lua orice decizie finală de investiții. Performanțele anterioare ale fondurilor nu reprezintă o garanție a câștigurilor viitoare. SAI Certinvest S.A. nu este responsabilă în privința potențialelor pierderi rezultate în urma tranzacțiilor desfășurate în concordanță cu ideile exprimate în acest articol. De asemenea, autorul își rezervă dreptul de a modifica datele prezentate în articolele postate, fără nicio notificare prealabilă. Preluarea integrală sau parțială a informațiilor prezentate în articolele postate pe blog se va face doar cu precizarea sursei.