Skip to main content

Alexandru Voicu a fost autorizat Director General al SAI Certinvest, primul asset manager independent din România, după avizul pozitiv primit astăzi, 31 martie 2021, din partea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Totodată, ASF a avizat-o și pe Alina Huidumac în funcția de Director General Adjunct al SAI Certinvest.

Echipa managerială formată din Alina și Alexandru își propune să aducă Certinvest și mai aproape de nevoile financiare ale investitorilor și să formeze o echipă tânără și dinamică, cu experiență în industria de profil.

„Sunt onorat să conduc SAI Certinvest în acest nou capitol din istoria sa. Voi pune la dispoziție toate resursele necesare, pentru a reprezenta și mai bine interesele investitorilor, printr-o strategie pro activă în piața locală, care include o transformare digitală și augmentarea proiectului InvestOnline, cu scopul de a veni mai aproape de clienții noștri. Mă bucur de sprijinul Alinei Huidumac, partener cu experiență în SAI Certinvest și împreună vom depune toate eforturile pentru dezvoltarea unui brand care are o istorie de peste 26 de ani pe piața de capital din România”, a declarat Alexandru Voicu, Directorul General al SAI Certinvest.

În cazul Alinei Huidumac, ea va continua să își îndeplinească pentru o perioadă și atribuțiile de Director portofolii private, funcție pe care o deține de aproximativ doi ani.

„Propunerea pentru funcția de Director general adjunct SAI Certinvest vine după o experiență de 8 ani în cadrul companiei, timp în care am avut ocazia să mă dezvolt profesional, atât datorită echipei, cât și prin interacțiunea cu investitorii. Mă bucură susținerea lui Alexandru în calitate de Director General SAI Certinvest și am încrederea că împreună vom crea o echipă dinamică și complementară, bazată pe valorile companiei, care va continua eforturile de creștere a brandului pe piața de capital”, a declarat Alina Huidumac, Director General Adjunct al SAI Certinvest.

Alina Huidumac lucrează în SAI Certinvest de opt ani și are 11 ani de experiență pe piața de capital în sectorul pensiilor private, asigurărilor de viață și administrării investițiilor. În prezent, coordonează administrarea a aproximativ 200 de portofolii private. Acest tip de investiție presupune alocarea unui administrator dedicat, care construiește o relație apropiată cu investitorul și îi oferă o soluție investițională personalizată.

Despre SAI Certinvest

SAI Certinvest a fost înființată în anul 1994, fiind primul asset manager independent din România. Cei peste 10.000 de clienți ai săi beneficiază de o gamă largă de soluții investiționale, diversificate pe clase de active. În prezent, SAI Certinvest activează pe piața investițiilor, având capital 100% românesc. Compania are în administrare 6 fonduri deschise de investiții, 3 fonduri de investiții alternative, o platformă de investiții online (www.investonline.ro) și 200 de portofolii administrate privat. Vă invităm, pentru mai multe informații, să vizitați pagina noastră de internet, www.certinvest.ro.