Skip to main content

SAI Certinvest anunta numirea lui Adrian Dudu in rolul de Director de Investitii, incepand cu luna februarie 2023. Anterior, Adrian a activat timp de 9 ani in cadrul BCR Pensii, unde a gestionat alocarea portofoliului in actiuni locale si europene dar si investitii in instrumente cu venit fix sau instrumente derivate, si s-a format ca broker in cadrul Carbon Warehouse in Praga.

Cu o experienta semnificativa de investitii in pietele de capital locale si internationale, Adrian va fi responsabil de definirea si implementarea unui proces performant de investitii in cadrul SAI Certinvest. Principalele obiective sunt consolidarea unei expertize puternice la nivelul echipei de investitii, diversificarea portofoliului companiei pentru a raspunde nevoilor pietei si obtinerea unor randamente investitionale solide.

“Vad in SAI Certinvest un potential mare de crestere, bazat atat pe diversificarea produselor din portofoliu cat si pe o abordare matura a procesului investitional. Ma bucur sa descopar o echipa foarte hotarata sa devina in urmatorii trei ani un partener de incredere pentru investitorii din Romania, un etalon pentru piata de capital locala” a declarat Adrian Dudu, Director de Investitii SAI Certinvest.

Adrian a absolvit Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori a Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Istorie a Universitatii Bucuresti si este certificat CFA.

Adrian Dudu SAI Certinvest

Articol publicat pe 14 februarie 2023

Informațiile cuprinse în prezentul articol sunt cu caracter informativ și prezintă opinii personale ale autorului. Opiniile prezentate în cadrul articolului nu reprezintă o consiliere financiară personalizată cu privire la investiții sau consiliere fiscală/juridică. Vă rugăm să consultati prospectul de emisiune şi Documentul cu Informatii Esentiale (DIE) înainte de a lua orice decizie finală de investiții. Performanțele anterioare ale fondurilor nu reprezintă o garanție a câștigurilor viitoare. SAI Certinvest S.A. nu este responsabilă în privința potențialelor pierderi rezultate în urma tranzacțiilor desfășurate în concordanță cu ideile exprimate în acest articol. De asemenea, autorul își rezervă dreptul de a modifica datele prezentate în articolele postate, fără nicio notificare prealabilă. Preluarea integrală sau parțială a informațiilor prezentate în articolele postate pe blog se va face doar cu precizarea sursei.