Skip to main content

SAI Certinvest anunta o crestere cu 483% a subscrierilor in Certinvest BET Index in luna octombrie 2023, fata de luna octombrie 2022, pe fondul cresterii constante a interesului investitorilor fata de solutiile financiare oferite de SAI Certinvest dar si a randamentelor de top oferite de acest produs.

SAI Certinvest a lansat in anul 2022 o strategie ampla de repozitionare pe piata, urmata de o campanie de promovare a fondului Certinvest BET Index. Reproiectarea modului de prezentare a fondurilor de investitii, revitalizarea articolelor educationale, integrarea cu canalele sociale pentru derularea campaniilor digitale, crearea de continut video prin podcasturi si webinarii, adresarea de noi audiente prin deschiderea de canale ca TikTok, Shorts sau Reels pentru scaderea mediei de varsta a potentialilor investitori, lansarea de canale de comunicare directa cu investitorii, au dus la cresterea exponentiala a interactiunilor cu clientii. Un pilon important al strategiei de repozitionare a fost “umanizarea” activitatii companiei prin expunerea echipei de investitii in mediile sociale si exprimarea punctelor de vedere in cele mai fierbinti momente ale pietei de capital, pentru a dezvolta incredere si siguranta in strategia de dezvoltare, intr-un context economic global afectat de conflicte si incertitudine financiara. In paralel, sondarea nevoilor investitorilor a generat o strategie de diversificare a portofoliului de produse. Astfel, doua noi fonduri de investitii alternative, Certinvest TARGET 2035 si Certinvest TARGET 2045, au fost deja lansate de companie la sfarsitul lunii octombrie.

Repozitionarea companiei in perceptia investitorilor a fost obiectivul unuia dintre cei mai titrati strategi de marketing, Daniel Ionescu, care a contribuit la dezvoltarea unor branduri puternice la nivel local si international, printre care BitDefender, TotalSoft, FintechOS sau Druid. Incepand din 2022, Daniel a preluat pozitia de Chief Marketing Officer in cadrul SAI Certinvest, rol din care coordoneaza direct interactiunile companiei cu piata.

In continutul pe care il cream, incercam sa aducem valoare pentru oameni, nu pentru algoritmii de cautare din Google. In spatele performantelor pe care le raportam se afla multi colegi pasionati, multa munca, analize de risc si strategii de investitii. Despre asta am inceput sa vorbim, si suntem abia la inceput. In momentul in care ai toate ingredientele emotionale si rationale, decizia de investitie devine cu atat mai simpla cu cat o poti face rapid, din confortul fotoliului tau, direct prin platforma InvestOnline.” a declarat Daniel Ionescu, CMO SAI Certinvest.

Certinvest BET Index a generat un randament de peste 36% in ultimele 12 luni si 74% in ultimele 36 de luni, situandu-se pe podiumul celor mai performante fonduri de investitii din Romania. In luna octombrie 2023, fondul a inregistrat de peste 5 ori mai multe subscrieri fata de luna octombrie 2022, cerere care a generat o crestere a activelor administrate de fond de 49.73% si o crestere a valorii unitatii de fond de 34.22% fata de luna octombrie 2022.

De asemenea, SAI Certinvest a inregistrat o crestere notabila inca din primul trimestru al anului 2023, de 492%, a numarului de conturi noi deschise in platforma InvestOnline.ro, fata de ultimul trimestru al anului trecut, si o crestere de 631% a numarului de subscrieri in fondurile deschise de investitii administrate de societate, comparativ cu ultimul trimestru din 2022. Un semn pozitiv al impactului eforturilor de educatie financiara si al loializarii clientilor este dat de cresterea cu 227% a investitiilor recurente lunare in primele 10 luni din 2023, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2022.

Articol publicat pe 10 noiembrie 2023

Informațiile cuprinse în prezentul articol sunt cu caracter informativ și prezintă opinii personale ale autorului. Opiniile prezentate în cadrul articolului nu reprezintă o consiliere financiară personalizată cu privire la investiții sau consiliere fiscală/juridică. În situația în care intenționați să investiți într-unul dintre fondurile administrate de către SAI Certinvest SA, citiți Prospectul de emisiune și Documentul cu Informatii Esentiale (DIE). Performanțele anterioare ale fondurilor nu reprezintă o garanție a câștigurilor viitoare. SAI Certinvest S.A. nu este responsabilă în privința potențialelor pierderi rezultate în urma tranzacțiilor desfășurate în concordanță cu ideile exprimate în acest articol. De asemenea, autorul își rezervă dreptul de a modifica datele prezentate în articolele postate, fără nicio notificare prealabilă. Preluarea integrală sau parțială a informațiilor prezentate în articolele postate pe blog se va face doar cu precizarea sursei.